Uno Telefoni är idag en av de mest avancerade växellösningar

På senaste tiden så vet vi att det är många bolag som ägnar sig åt outsourcing till andra länder när det gäller kundtjänst och växeltjänster. Nu övergår dock allt fler företag till molnbaserade IT-system och Uno Telefoni är idag en av de mest avancerade växellösningar som finns i molnet.  Man kan med Uno Telefoni ha vilken eller vilka mobiloperatörer som helst och företaget har också andra integrerade tjänster som svarsservice och olika konferenslösningar. För att se en demo video som förklarar hur Uno Telefoni kan hjälpa dig.

Film om Uno Telefoni – Klicka här

Molnbaserad växeltjänst

En växel är inte längre en dam som sitter och kopplar samtal hit och dit som det var förr. Idag är den moderna växeln en tjänst som du sköter själv. Det är också en tjänst som lätt kan anpassas om företagets behov förändras. Vad som kanske är allra bäst är att detta inte kräver något stor investering när det gäller teknik, mjukvara, hårdvara, anslutning och så vidare, eftersom man köper tjänsten av en återförsäljare, så som Uno Telefoni. Denna typen av tjänst genererar ökad IT-kapacitet och effektiviserar även det interna arbetsflödet hos företag, oberoende vart i världen man befinner sig. Man kan till och med koppla sig samman mellan olika länder.

Växeltjänst efter ditt företags behov

Uno Telefonis växeltjänst passar företag som har mellan 5 och 5000 användare. Det är så klart väldigt viktigt att en växel är flexibel och kan anpassa sig efter precis det behov som företaget har. Hos Uno Telefoni så har man friheten att ändra på antalet användare, vilket tjänsteutbud man vill ha och man kan även ändra sin prisplan under avtalstidens gång så att man inte behöver betala för något som man inte använder.

Användarvänlighet

Om man ser på demo videon på Youtube så kan det vid första anblick kanske se ut som ett komplicerat system. Det är faktiskt ett av de mest avancerade system som finns på marknaden idag, men även otroligt lätt att använda, som du snabbt kommer att märka. Självklart får ni tips och råd av Uno Telefoni och även utbildning om ni vill. Alla lösningar är lika enkla att använda, oberoende om ni väljer en mobil anknytning, softphone och/eller bordstelefoner. Varje användare får även en videoinstruktion om man mot all förmodan skulle stöta på problem.

Operatörsoberoende lösning

Hos Uno Telefoni så kan man lätt byta eller blanda operatörer, beroende på vad som passar en själv. Man kanske vill behålla den operatör som man har för tillfället men också kunna byta operatör i framtiden. Man behöver inte oroa sig över bindningstid. Man kan använda Uno Telefonis mobilapp oberoende av vilken operatör man har och kanske är man bunden vid ett avtal men ändå vill byta växel. Vad man kanske också inser är att man kan vara stark i förhandlingar gentemot operatörer om man är operatörsoberoende och detta är så klart inte helt fel. Uno Telefoni samarbetar med Tele2, TDC, Telenor, Tre och Telavox. Om man vill använda sig av någon annan operatör så bjuder Uno på eventuella viderekopplingsavgifter som eventuellt uppstår.