Tre roliga skämt

Letar du efter roliga skämt? Då har du kommit rätt, tryck här och du kommer att skratta tills du har ont i magen. Du kommer att hitta många roliga skämt som inte bara kan få dig att skratta utan även dina vänner att skratta, oavsett om du gillar skämt som är riktigt fräcka eller skämt som är barntillåtna, alternativt håller en låg nivå kommer du att hitta mängder med skämt som passar dig. Ett roligt skämt kan rädda varje situation och här hittar du tre roliga skämt som passar för de flesta tillfällen.

“En pastor, en präst samt en rabbin ville ta reda på vem som var bäst på yrket. De går ut var och en i skogen för att hitta en björn som de ska försöka att omvända till en kristen tro.. Senare möts de igen. Prästen säger: “När jag hittade björnen läste jag ur katekesen för honom och skvätte vigvatten på honom. Han har sin första nattvard nästa vecka.”

“Jag hittade en björn vid bäcken”, yttrade  pastorn sig, “när jag predikade Guds ord så blev han så betagen att han lät mig döpa honom.”

Båda två tittar på rabbinen som ligger på en bår med helkroppsgips. “Jag skulle nog inte ha börjat med omskärelsen”

“Mike, Joe, Tom och Mary talade om sina drömyrken.

“Jag vill bli en advokat”, sa Mary, så jag kan hjälpa och försvara mina landsmän.

Jag vill bli politiker, sa Joe, så jag aktivt kan arbeta för en förändring  och på så sätt hjälpa mina landsmän.

Jag vill bli läkare, sa Mike, så jag kan hela mina landsmän.

Sist men inte minst var det Toms tur. Vad vill du arbeta med? frågade Joe.

Tom tänkte länge och väl och svarade: Jag vill bli en landsman.”

“En stam indianer rådfrågar den nya hövdingen om vintern kommer att bli mild eller kall. Den  unge hövdingen har ännu inte lärt sig sina förfäders metoder och därför ber han dem att samla ved medan han smyger iväg och ringer ett samtal till SMHI.

Blir det en kall vinter? frågar han.

Ser så ut, blir svaret. Därefter ber han sina indianer att samla ännu mer ved. En vecka senare ringer han ett samtal till SMHI igen.

Är ni säkra på att vintern blir väldigt kall?

Det är dem absolut.

Han säger åt indianerna att samla mer ved och ringer en vecka senare till SMHI igen.

Är ni säkra på att det blir en kall vinter?

Jag har ju sagt att det blir den kallaste vintern någonsin!

Men hur vet ni att det kommer att bli det?

För att indianerna samlar ved som besatta!”

Förhoppningsvis fick något av dessa skämt sig att skratta och du kan berätta dem för dina vänner.