Sexdockor nu och då

När du tänker på sexdockor så ser du antagligen en uppblåsbar Barbara framför dig med ditmålat ansikte, gulblont hår och en vidöppen, gapande mun. Den uppblåsbara sexdockan har nästan blivit ett måste på svensexor och andra fester och nästan helt förlorat sitt jobb som substitut för en sexpartner. Hur började det och hur ser det ut nu? Läs vidare för att lära dig allt om sexdockor!

Så började det

Historiens första sexdockor uppfanns av holländska sjömän på 1600-talet. Fantasin börjar tydligen att skena när man är isolerad på en båt i långa perioder! Av fransmännen kallas sexdockor för dame de voyage och av spanjorerna dama di viaje. De här sexdockorna var sydda av gamla trasor eller kläder. När holländarna kom till Japan sålde de sina dockor där och i Japan kallas sexdockor fortfarande för Dutch wifes (datchi waifu).

Första gången i historien som sexdockor tillverkades för att säljas dokumenterades först 1908. Så sent som 1982 försökte man importera sexdockor till Storbritannien vilket fick som resultat att föremål som ansågs “obscene or indecent” blev olagliga att sälja. 1987 så upphörde förbudet som tur var.

Idag

Sexdockor har blivit en riktig populär sexleksak för män. De billigaste sexdockorna på marknaden är såklart de uppblåsbara. De gör jobbet men är inte speciellt verklighetstrogna. På grund av det billiga priset är det många män som är villiga att förlåta deras lätta vikt och knappa likhet med en riktig kvinna.

De dyraste dockorna på marknaden är tillverkade av silikon eller TPE. De här dockorna är otroligt verklighetstrogna. Huden känns som äkta hud och de är ofta utformade efter en verklig kvinna. Allt från ansikte och hår till vagina liknar en äkta människa. Vissa modeller har ett slags “skelett” inuti så att de kan ställas upp och låsas i önskade positioner.

Vissa tillverkare hade ett tag en thrust motor inbyggd i bäckenet och en funktion som gör att dockan kan värmas upp till kroppstemperatur.

Fun facts:

Det finns manliga sexdockor! Dock är det endast 10% av alla sexdockor som har manligt kön.
Det finns en man i michigan som är gift med sin sexdocka. Inte lagligt sett men han anser att hon är hans fru.

Vad passar mig?

Om du blivit inspirerad och vill köpa din egen sexdocka så finns det massor att välja mellan. Du kan ge dig på en uppblåsbar version om du vill testa och inte vet om du skulle tycka om det eller ej. Om du vill gå snäppet upp finns det sexdockor som består av delar av en hel docka. Till exempel kan du få bara ett torso eller till och med bara en rumpa med vagina och anal. Om du ENDAST är intresserad av själva vaginan kan du investera i en Fleshlight som är en slags pocket pussy.

För dig som vill ha någonting helt annat så finns såklart massor av andra sexleksaker för män att kolla in. Det är helt upp till dig vad du gillar. Ta en titt!